Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cod Postal Dumbravita Jud Timis

Cod Postal Dumbravita Jud Timis. Semnificația codurilor poștale românești (noul cod poștal, numerele din codul de șase cifre) sunt: Cod postal, romania poșta română a introdus codificarea poștală din românia în 1974, vechile coduri poștale fiind formate din patru cifre.

Cod Postal Dumbravita Timis jssaja
Cod Postal Dumbravita Timis jssaja from gfgtrgh.blogspot.com

Lista coduri postale din judetul timis. Puteți găsi oficiul poştal dumbrăviţa orele de deschidere, adresa, indicațiile de conducere și harta, fotografiile și. Dumbrăvița (denumire veche, înainte de 1924 sântești, în maghiară újszentes, în germană neussentesch, în sârbă opština dumbravica) este o comună în județul timiș, banat, românia,.

Dumbrăvița (Denumire Veche, Înainte De 1924 Sântești, În Maghiară Újszentes, În Germană Neussentesch, În Sârbă Opština Dumbravica) Este O Comună În Județul Timiș, Banat, România,.


Am actualizat politicile pentru a integra in acestea. Cautare coduri postale din romania În 2003 (1 mai 2003) au intrat în vigoare noile.

Lista Localitatilor Cu Coduri Postale Pe Strazi Din Judetul Timis:


Utilizati functia de cautare in baza de date: Semnificația codurilor poștale românești (noul cod poștal, numerele din codul de șase cifre) sunt: Cod postal, romania poșta română a introdus codificarea poștală din românia în 1974, vechile coduri poștale fiind formate din patru cifre.

Lista Cod Postal Din Dumbrava, Timis.


Puteți găsi oficiul poştal dumbrăviţa orele de deschidere, adresa, indicațiile de conducere și harta, fotografiile și. Comuna dumbravita din judetul timis are alocata. Postal codes (home) search by zipcode ;

Identificarea Codului Siruta Pentru O Anumita Localitate.


Codul poștal al localității timișoara, jud. Lista coduri postale din judetul timis. Cod postal localitatea strada judetul;

Aveti La Dispozitie Doua Metode Pentru A Identifica Un Cod Siruta:


Dumbrăviţa, cod postal 307160, jud. Cautare coduri postale din romania. Comuna dumbravita din judetul timis.

Post a Comment for "Cod Postal Dumbravita Jud Timis"